Informatie die voor u werkt

Hoe staat uw kantoorportefeuille ervoor? Of uw bezit aan bedrijfsruimten? Wilt u een bepaald kantoorgebouw aankopen of juist afstoten? Wat is de huurontwikkeling per regio? Of per postcodegebied? Wat is het imago van een kantoorlocatie of bedrijfsterrein?

Kantoren, bedrijfshallen en distributieruimten vormen de kurk waar de economie op drijft. Aan de ene kant is momenteel sprake van een overaanbod aan incourante panden. Maar aan de andere kant is er een grote behoefte aan topgebouwen op toplocaties. Dit type vastgoed kan dan ook een uitstekende en goed renderende belegging zijn. Maar ook een blok aan het been. Laat u daarom goed adviseren over uw portefeuille. Ken de markt en uw klanten.

Haalbaarheidsonderzoeken

Wilt u een kantoorgebouw ontwikkelen? Zijn daar huurders voor? Is dit een geschikte plek? Wat kan de markt dragen qua huurprijs? Vraag het ons. Op basis van marktkennis (niemand beschikt over betere vastgoeddata dan wij), ervaring en commercieel inzicht brengen wij voor u de haalbaarheid in kaart.

Imago- en huurdersonderzoeken

Wilt u uw huurders kennen? Is kennis hieromtrent niet essentieel? Uw huurders verstrekken u namelijk de inkomsten uit huurpenningen. Laat ons het uitzoeken. En weet dat wij vrijwel altijd een goede response van 80% of meer halen. Zodat u precies weet hoe uw huurder ervoor staat.

Of bent u bijvoorbeeld beleidsmedewerker van een gemeente en bent u van plan een verouderd bedrijventerrein te herstructureren? Ken de in uw gemeente gevestigde bedrijven! Zodat u precies weet hoe de bedrijven aankijken tegen uw plannen. En of zij willen meewerken.

Kantorenmarktstudies

Wat zijn de vigerende huurprijzen? Hoe heeft de BAR zich ontwikkeld? Wat zijn de beste locaties? Waar is er leegstand? Strabo levert praktische marktinformatie op elk aggregatieniveau, van straat tot postcode en van gemeente tot landsdeel.

Aan- of verkoopadvies en huurprijsadvies

Wilt u een kantoor- of bedrijfsgebouw aankopen? Of juist verkopen? Wat is een reële prijs? Hoe vindt u de juiste koper of verkoper? Om de prijs te bepalen is kennis van de huidige markt en een voorspelling over de toekomstige markt van groot belang. Deze kennis wordt dan gekoppeld aan begrippen als huurwaarde en beleggingswaarde. Gecombineerd met relevante aanvullende informatie resulteert een aankoop- of verkoopadvies.