Strabo onderzoekt genomineerden NRW Jaarprijs

14 November 2008

Haagse Passage, winnaar 2007

Consumenten- en ondernemersonderzoeken maken vast deel uit van de jurering van de NRW Jaarprijs. Sinds het begin verricht Strabo deze onderzoeken jaarlijks met veel plezier en tot tevredenheid van de NRW. In een tijdsbestek van twee weken worden in zeven winkelcentra verspreid over het land, honderden consumenten ondervraagd over hun winkelgedrag, beleving en waardering voor het betreffende winkelcentrum. Niet alleen de consumenten komen aan het woord, ook de ondernemers krijgen uitgebreid de kans om hun visie op het winkelcentrum kenbaar te maken. Vervolgens worden alle data in no-time verwerkt en kunnen de projectleiders aan de slag met de rapportages (zeven deelrapporten en één ‘overall’ rapport met vergelijkingen tussen de winkelcentra). Flink doorwerken, maar vlak voor de jaarwisseling wordt het project met een voldaan gevoel voltooid en wordt reikhalzend uitgekeken naar de maand april wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Vanzelfsprekend behandeld Strabo de resultaten met de grootste vertrouwelijkheid

Nominaties

Dit jaar heeft de jury zeven projecten genomineerd voor de twintigste editie van de NRW Jaarprijs. In alfabetische volgorde zijn dat:

  • Spuimarkt (Spuimarkt cv > ING Real Estate, Multi Vastgoed, BAM Vastgoed)
  • De Hovel (Goirle - Heijmans Vastgoed)
  • De Markt (Hardenberg - Multi Vastgoed)
  • Gooische Brink (Hilversum - Top Vastgoed)
  • Mosae Forum (Maastricht - 3W Vastgoed)
  • De Stoep / Stadhuispassage / ABC-project (Spijkenisse - PMS Vastgoed)
  • Pieter Vreedeplein (Tilburg - Pieter Vreedeplein Ontwikkeling CV (Bouwfonds MAB en gemeente Tilburg)).

 

De NRW Jaarprijs 2009 zal op woensdag 15 april 2009 voor de twintigste maal worden uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Raad van Winkelcentra.

voor meer informatie over de NRW Jaarprijs: www.nrw.nl

 Jeroen van der Weerd, senior projectleider